CERTIFICERING

Wij vinden dat certificering een meerwaarde heeft voor ons bedrijf en onze medewerkers. Certificering verhoogt de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening en leidt tot zowel procesverbetering als ook tot productverbetering voor onze klanten.
Hieronder onze certificeringen:

VCA** VGM
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen door middel van een checklist. Bruisten GWW bv heeft deze certificering en tracht daarmee hun medewerkers een veilige, motiverende en interessante werkomgeving te bieden. De certificering is tevens een veelzijdig programma waarmee bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

ISO 9001: 2008
De ISO 9001:2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie. Eén van de eisen is  dat het kwaliteitsbeleid van de organisatie op papier staat en dat dit beleid bekend is bij alle medewerkers. De organisatie moet zorgen voor het verhogen van de klantentevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van de organisatie. Daarnaast moet de organisatie de bedrijfsprocessen beheersen en dit kunnen aantonen. Het ISO 9001:2008 certificaat is een teken voor ons bedrijf, onze medewerkers en onze klanten dat wij op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) voldoen.

Kies hieronder een van onze sectoren voor meer informatie:

item_grond        item_weg        item_water         item_agrarisch