Sjaak Bruisten heeft de dagelijkse leiding over het bedrijf. Hij wordt ondersteund door zijn vrouw Christine en zij worden bijgestaan door een groep ervaren, gekwalificeerde (B-VCA gecertificeerd en digitaal veiligheidspaspoort) en uiterst gemotiveerde medewerkers.
Zij denken samen met u mee om uw project en de daarbij horende werkzaamheden zo efficiënt en goed mogelijk te realiseren en uit te voeren.
Alle activiteiten van Bruisten zijn onderworpen aan strenge regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu.

OPDRACHTGEVERS
Voor diverse opdrachtgevers als overheden/projectontwikkelaars/natuurmonumenten/waterschappen/bouwbedrijven/agrarische sector & particulieren voeren we uiteenlopende grond,- weg,- en waterbouw projecten uit.
Dit kan zijn: bouw- en woonrijp maken, straatwerk en asfaltverharding, rioleringen, cultuurtechniek, sloopwerkzaamheden, grondverbetering. Ook andere GWW-bedrijven maken gebruik van onze dienstverlening wanneer zij te maken hebben met drukte of projecten van grote omvang.
Het werkgebied bevindt zich voornamelijk binnen een straal van 80 kilometer rondom Dreumel, maar wij zijn voor onze klanten ook door heel Nederland te vinden.

MACHINEPARK
Bruisten heeft vele jaren ervaring en beschikt over een modern en geavanceerd wagen- en machinepark waarmee een totaaloplossing geboden kan worden voor grond-, weg-, en waterbouw, sloop en asbestsanering, afval en reiniging, beton- en puinrecycling.

FLEXIBEL
Omdat veel in eigen beheer gedaan wordt is Bruisten zeer flexibel en multi inzetbaar.
Er kan snel geschakeld worden wanneer dat van ons verwacht wordt en ook spoedklussen kunnen wij daardoor prima uitvoeren.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Heeft u een vraag? We zijn 24 uur per dag telefonisch te bereiken.
Klik hier voor contact of kies hieronder een van onze sectoren voor meer informatie:


item_grond        item_weg        item_water         item_agrarisch